Подаруймо ялинці життя!


Відгук матері про урок природознавства вчителя 2-В класу Одеського ліцею «Ланжеронівський» - Куцарєвої Алли Олександрівни.
       Алла Олександрівна Куцарєва – дуже грамотний вчитель, професійні якості якої високо цінуються і її учнями і батьками.
       В Одеському ліцеї «Ланжеронівський» в грудні 2018 року проходив «День відкритих дверей школи». Мені, метері учениці 2-В класу Лефтер Валерії,  пощастило побувати на уроці природознавства. Цікавою була і тема уроку: «Подаруймо ялинці життя!» - Захист проектів.
     На початку уроку Алла Олександрівна вміло дала учням заряд психологічної енергії і працездатності. Організаційний момент уроку був націлений на підготовку дітей до продуктивної роботи. Між вчителем та її учнями створилася атмосфера довіри та доброзичливості.
    Кожен учень відповідально, активно та творчо проявив себе на уроці.
     Я з інтересом слухала дитячі розповіді, вірші, легенди та казки, відгадувала загадки про ялинку, милувалася малюнками і картинами, творчими виробами штучних ялинок з різних матеріалів. Гостею на уроці також була і «жива» красуня-ялинка, яку діти зобов’язалися висадити та пообіцяли доглядати за нею.
     Алла Олександрівна – вчитель, яка володіє такими якостями як освідченість, терпіння, тактовність, уважність, ерудованість, має почуття стилю, гарний рівень володіння технічними засобами та сучасними освітніми новинками. Для неї викладання – це щоденна підготовка до уроків, підбір цікавого матеріалу, любов до дітей, додаткові знання, а головне – вміння легко і якісно донести їх до своїх учнів.
      Мені дуже сподобався урок, за який я вдячна Аллі Олександрівні і всім учням, оскільки очі дітей світилися цікавістю, спостережливістю, відчувалася здатність не тільки мислити самостійно, а й працювати в команді. Саме такі уроки допомагають розвивати у дітей мовлення, уяву, творчість, розкривають пізнавальний інтерес та спостережливість, виховують культуру поведінки, переконують в тому, що екологічний стан навколишнього середовища залежить від кожної людини, виховують любов і дбайливе ставлення до природи, допомагають усвідомити відповідальність за збереження довкілля.

                                                                                    Мати учениці 2-В класу, Лефтер Тетяна.






























Комментарии

Популярные сообщения